Monday, May 21, 2012

Hasil Kerja Doodle #3




Harini aku tak berapa nak sihat. Selsema dan batuk. So, mood hilang sikit nak update blog. Oh ya, aku sebenarnya dah janji dengan junior tu kata nak buat entry tentang UiTM. InsyaAllah, dalam pembikinan lagi. Aku tengah buat rangka2 soalan lagi. Hehe. Oklah, disebabkan takdak mood, jadi aku rasa nak tunjukkan doodle yang aku dah buat. Memang tak lawa, sebab masih praktis lagi. Nanti dah lawa, baru tunjuk lain. Haha. Btw, doodle atas sekali tu aku guna untuk buat ucapan selamat hari lahir kat kawan aku yang ada di Mesir. Saja2 try buat. Muehehe. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

8 comments:

keri ikhwan said...

lukis pakai sofwer apa ni?
ok dah ni utk permulaan. kena praktis biasakan diri kawal brush tu :)

AlyaaIBH said...

@keri ikhwan

hihi. thank you. :) pakai microsoft excel je. hihi. insyaAllah, masih dlm training lagi tangan ni. hihi.

::CIK LYNN:: said...

xpa...mula2 mmg cmtu...nti dh pndai, part mta tu wat biasa2 je..=)

Ardini Izzati said...

Lawalaa tu. Kalau dinie buat, memang tak jadi apalahh. Tangan kayu. Haha. Good job! :)

Pka Rahim said...

comel tauu! hee
jom join segmen pka nakkk.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/segmen-pka-rahim-blog-cute.html

tq :)

AlyaaIBH said...

@::CIK LYNN::

hihi. thanks awak.. insyaAllah, akan perbaiki mana yang xbetul. :)

AlyaaIBH said...

@Ardini Izzati

haha. dinie trylah dulu buat. mana tahu lagi cantik dari yang saya buat. hihi. :)

AlyaaIBH said...

@Pka Rahim

thankyou pika ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA