Sunday, May 26, 2013

Sesi makan makan saudara mara . .

Assalamualaikum, selamat malam.

Alhamdulillah, selesai sudah majlis makan2 bersama saudara mara terdekat. Fuhhh, majlis nya sekejap saja tapi nak prepare dari kemas rumah, susun atur, memasak di dapur lagi, potong sana potong sini tu yang penat sesangat. Haha



Kenapa buat majlis makan makan ni? InsyaAllah, kalau dipanjangkan umur, mak dengan abah akan mengerjakan umrah dalam minggu depan, masa aku start praktikal nanti. Doa2kan semoga perjalanan pergi dan balik mak abah berjalan lancar okey? Taksabar nak tengok gambar Kaabah nanti. Bestnyaa, alhamdulillah ada rezeki mak abah ke sana.




Sekarang, kena berehat dulu. Act, aku tak tolog sangat since tak sihat mana lagi tapi yang ringan2 tu aku still bantu lah. Yang berat2 tu susah sikit, mak pun tak bagi. After all, thank God abang dan kakak is around. Dioranglah yang banyak membantu. Alhamdulillah (:
posted from Bloggeroid

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA