Thursday, May 23, 2013

Barang apa yang perlu dibawa ke UiTM ? . .

Assalamualaikum, selamat pagi + malam . . .



Yeah, time2 macam ni memang masa aku untuk melayan bebudak dekat group lepasan SPM tu hah. Sesaja tolong mana yang patut. Yang termampu saja aku tolong, yang sesusah aku bagi orang lain jawabkan

Okey, direct kepada tajuk entry asal. Ada yang tanya aku barang apa yang nak kena bawak kak ke UiTM ? Cuba senaraikan. Perghhhh. Mau nak tercabut tangan kalau taip satu satu bukan. So, aku cadangkan satu blog ni, senang nak buat semakan barang barang kalau ada yang terlepas pandang ka apa ka. Mudah. Tetambah kalau mak atau mama kita jenis yang risaukan kita takut ada tertinggal barang dan sebagainya, hah bagi ja senarai barang2 yang ada dalam blog Kak Mysara ni . Boleh dikatakan lengkap jugak. Haha



So, bagi adik adik yang nak masuk ke UiTM pada 2/3 Jun nanti, bolehlah follow ke blog sini. 


Khususnya, untuk pelajar yang akan mengambil jurusan Diploma Pentadbiran Awam (DPA). Blog ni sangatlah bagus, siap bagitau macam mana nak skor dalam setiap semester. Jangan lupa follow ya ! :)



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

mysara newrie said...

Hey sweety ! Thank you for the recommendations :)

AlyaaIBH said...

@mysara newrie

welcome sister ! (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA