Saturday, May 19, 2012

Tahniah Kelantan untuk Piala FA 2012



Malas nak cerita panjang tentang ni sebab mostly ramai yang dah tahu kan. So, apa2pun Tahniah kepada Kelantan. Menyanyi sakanlah penyokong2 Kelantan sekarang ini. 

Well, bagi aku permainan kali ni agak hambar. Sebab apa aku berani cakap macam ni? Sebab aku pernah tengok Kelantan main dengan baik lagi sebelum ni. Hambar la jugak bagi aku, bagi akulah. Orang lain aku tak tau pulak. Lagipun aku tak sokong mana2 walaupun pada asalnya memang ramai yang kecoh Kelantan akan menang kan. Aku duduk diam jelah bila cerita pasal negeri2 ni. Sensitif oo. Hehe..

Okay, kena gerak dulu. Nak meneruskan sesi pembelajaran doodle. Ada yang mintak buatkan untuk dia. Haha. Tak malu betul. Hihi. Babai. ~

sumber gambar: merata. tq kepada sesiapa yang rasa gambar di atas adalah miliknya *credit*

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM