Tuesday, May 22, 2012

Singa Comel Tumpang Lalu !


Haha. Tajuk entry tu yang taktahan dengar. Hehe. Setelah aku mencuba untuk lukis doodle orang sebelum ni, kali ni aku try buat dan lukis singa comel ni. Haha. Nak kata menjadi atau tak, aku pun taksure. Iyelah, first time try buat dan lukis. Tapi, alhamdulillah, bagi pandangan mata aku, singa ni memang kelihatan agak comel. Dan terima kasih kepada rakan2 blogger yang comment entry sebelum ni. InsyaAllah, aku akan belajar mahirkan tangan aku ni dengan brush dan juga curve tu. Wua~~ Bukan senang tau nak control tangan tu. Hehe. Btw, harini aku rasa lemah badan lagi, itu yang update entry pun lambat. Hehe. Blogwalking pun dah jarang. Jadi makanya aku akan ambik satu masa yang panjang malam ni untuk blogwalking saja. Yeayy! :)

p/s: Takde orang nak comment lukisan singa comel ni? Kalau rajin, bagilah comment. Boleh improvekan lagi. Hehe. ^__^

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM