Tuesday, May 1, 2012

Kedah vs Kelantan: Tahniah Kelantan..

Assalamualaikum dan selamat malam.

Fuh, selang beberapa minit je aku boleh update lagi blog. Haha. Itu namanya takdak kerja. Okey, mesti hangpa semua tau kan yang malam tadi ada perlawanan antara Kedah dengan Kelantan untuk merebut tempat ke final bagi Piala FA 2012. Hah, nampaknya kali ni Kelantan berjaya ke final. Tahniah diucapkan kepada Kelantan. Kepada pasukan Kedah dan semua rakyat jelata yang menyokong Kedah, jangan kecewa sebab tak masuk final. Mungkin takdak rezeki. Takpa, tahun depan boleh cuba lagi.



Walaupun aku agak sedikit kecewa dengan perlawanan malam ni, tapi apakan daya. Semuanya dah ditentukan. Nak taknak kena terima juga. Oh, kenapa aku kecewa? Sebab aku kan anak kelahiran Kedah. So, frust la jugak bila team Kedah tak menang tapi aku pasrah dan menerima seadanyaaa. Haha. Oklah, apa2pun TAHNIAH kepada Kelantan.

p/s: bila bercerita pasal Kelantan ni, tiba2 aku teringat dengan classmate aku yang dari Kelantan tu, Khairul Anuar. aish, cakap pasal bola dgn dia memang takpernah habis. nak menang ke dia saja. Haha.


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

NOOR FATIN said...

oo baru tau kelantan menang, ok la tu. ada rezeki kedah pulak menang. hehehe

Nurul Alyaa said...

@NOOR FATIN

itulah kan. menang pun sipi2 jgak. hihi. insyaAllah suatu hari nnt kedah pula menang. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA