Thursday, May 24, 2012

Hasil Kerja Doodle #4 - Angry Birds


Sementara menunggu waktu berbuka puasa, aku mencuba melukis karton ini. Haha. Nak kata aku minat tu, tak adalah. Tapi aku suka jugak main angry birds punya mainan ni. Hehe. So, sajaa try2 lukis. Nampak macam cantik, tapi tak taulah yang pakar kata macam mana. Hihi. Okaylah, dah nak waktu berbuka dah ni. Babai.. 

p/s: Nanti ada satu lagi gambar angry bird yang aku nak tunjuk. :)


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

nurdani said...

menjadi lukis angry bird. senang kan? tahniah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA