Saturday, May 19, 2012

Hasil Kerja Doodle #2


Walaupun tak secantik dan secomel orang lain buat, tapi sekurang-kurangnya aku mencuba dan terus mencuba. Aku mintak maaf sebab dah jarang sikit dah update blog sekarang kan. Tengah cari idea balik ni. InsyaAllah, nanti akan ada entry super duper panjang.

Err.. Nak comment boleh tapi silalah jaga tutur kata kalian ye. Segala teguran aku masih boleh terima jika diberi dengan baik. Doodle ni tak curi dimana2, buatan sendiri hasil tutorial yang sedia ada. Anda pun mesti mencubanya. Nanti bolehlah kita share2 doodle kita yang ada. Hihi.

p/s: thanks to tuan punya tutorial yang sudi singgah blog C.A ni dan beri comment yang bagus di entry SINI. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

hidayah said...

Kita pun sama. Kalau komen cara baik kita boleh terima.kalau ada yg bg komen negatif tu alamak aii lemah rasa..

AlyaaIBH said...

@hidayah

betul tuu. nak bagi komen haruslah tahu tahap penerimaan seseorang ituu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM