Tuesday, May 22, 2012

Cake In Jar. Rugi tak rasa ! ^__^




Okey, malam ni aku nak promote sikit product baru dari Moonbooland Bakeri Enterprise. Kalau ikut entry yang INI, aku ada bagitau kan yang Moonbooland Bakeri ni ada keluarkan product baru dan aku salah seorang yang terawal dapat merasa product baru ini. Yehaaa. Sedap kot product baru ni. Memang gerenti lah. Aku dah rasa dah. Biasalah kan, sebelum nak promote kat orang, mesti kena rasa dulu sedap tak sedap. Apa yang aku boleh cakap, product2 dari Moonbooland Bakeri Enterprise ni setakat ni tak pernah mengecewakan aku. Daripada cupcakes sampailah product yang latest ni. Cumanya Moonbooland Bakeri Enterprise ni hanyalah dibuka untuk orang2 area Penang dan sekitarnya. Tiada delivery yang dilakukan. Hehe. Kalau nak rasa, turunlah Penang cepat. Kalau nak order, boleh terus berhubung dengan Kak Moon di SINI. InsyaAllah, anda akan dilayan dengan sebaiknyaa. :) Korang juga boleh ke SINI untuk tengok product2 yang lain. 

#gambar diambik dari FB Kak Moon. pinjam ye Kak Moon. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA