Sunday, June 15, 2014

Cuti sekolah dah habis . .

Assalamualaikum selamat malam.



Short and simple entry untuk malam ni.

Sebab esok dah start sekolah,

Anak murid pun masuk sekolah,

Cikgu apatah lagi bukan

2 minggu cuti dah berlalu,

Memang puas dah aku bercuti, haha

Harap2 semua yang masih bersekolah tu, dah puas bercutilah hendaknya

Kalau tak siap kerja sekolah, itu lain lah ceritanya bukan. Hoho

InsyaAllah esok akan start mengajar balik

Semoga semuanya baik2 saja

Cuti ni memang aku kiranya lost contact habis dengan sekolah, tak pi jenguk langsung, cool kan? Haha, biasalah tu, cuti kata.

Harapnya aku masih kenal cikgu2 sana dan anak2 murid aku

Risau jugak nak masuk sekolah semula ni

Sebabnya sebelum cuti aku ada tak selesaikan beberapa kerja

Termasuk tutup akaun buku kehadiran pelajar

Bukan lupa atau tak ingat, tapi aku tak sihat masa tu nak buat

Nak pulak sehari sebelum tu, aku MC.

Masuk hari berikutnya aku gagahkan saja badan untuk ke sekolah

Harapnya aku tak kena ambush dengan kakak2 kerani pejabat sekolah

Haha, sama2 doakan aku.

Oklah. Hari dah lewat malam, tidur dulu, assalamualaikum. :)







posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

Aisyah Az said...

masa berlalu dengan pantas sangat kann.. all the best for ur schooling^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt mngjar cikgu =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA