Friday, May 18, 2012

Tak Salah Mencuba. ^-^

Nasi goreng homemade. :)
Entry ni entry yang agak basi. Haha. Dah lama nak buat post tapi asyik tertangguh. So, bila tengah rasa lapaq ni tiba2 terlintas nak buat entry ni. Hehe. Well, aku memanglah tak terer sangat masak macam Dr Ezani tu, tapi bagi aku tak salah kalau mencuba kan. Ini adalah cubaan pertama aku. Alhamdulillah, first try dah rasa sedap. Walaupun ada lah kurang sikit2 kan. Apa2pun, practice makes perfect kan. Makanya lepas ni kena practice selalulah. Hikhik.

Okaylah, nak taip yang tu saja. Letih dah satu badan ni. Nak rehat pulak. Babai~

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

Pecinta pink^^ said...

macam nasi goreng saya selalu buat..kikiki,,,

maszull said...

assalamualaikum alyaa....bagus nyer boleh masuk Master CHef lepas ni...:)

AlyaaIBH said...

@Pecinta pink^^

wah, bolehlah nak rasa nnti masakan awk. hihi

AlyaaIBH said...

@maszull

wow! master chef? hebat sangat tuu. huhu. saya masih bertatih ni. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM