Tuesday, May 15, 2012

SEGMEN WOW! : Header Saya AWESOME!




Petang2 ni terasa nak join segmen sementara nak buat entry lain. Haha. Aku join segmen ni last minute. Nak dekat tarikh tutup dah pun. Haha. Harap sempat lagi. Err, bercakap pasal header lah. Okey, header yang aku nak tunjukkan kat bawah ni a.k.a yang ada dalam blog aku ni adalah 100% hasil tangan aku. Doodle yang ada tu dari FizGraphic.com dan lain benda dalam header tu adalah milik aku sendiri. Aku taktahu samada header aku ni awesome ke tak, aku cuba nasib je. Lagipun, aku memang dalam proses nak buat header baru ni. Haha. Nantikanlah ye. Tapi buat masa sekarang, aku pertaruhkan header aku yang ni.

.

.

.

.

.

.


Bagi aku memang awesomelah sebab ni header blog aku sendiri. Haha. Apa2pun, lain orang lain pandangan matanya. Samada terpilih atau tak semuanya atas pilihan penganjur. Okbai. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

8 comments:

Eika Nur said...

done follow yours :)
terima kasih sebab sudi join :)
nantikan keputusannya yea!

kinara kinatara said...

dari segmen yang sama:)
http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/05/segmen-wow-header-saya-awesome.html

nis said...

Hai! datang dari segmen yg sama. Follow blog nie!

Cik Tyra Lee said...

dari segmen yg sama.. jom lawat..

AlyaaIBH said...

@Eika Nur

thankyou penganjur, :)

AlyaaIBH said...

@kinara kinatara

tq singgah sini. :)

AlyaaIBH said...

@nis

tq singgah sini.

AlyaaIBH said...

@Cik Tyra Lee

tq singgah sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA