Thursday, May 10, 2012

Segmen: Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Ain


Malam2 ni nak join segmen lagi. Lagipun, sekarang masih ada banyak lagi kerja yang belum selesai. So, tak boleh nak duduk relax2 lagi. Maybe tengah2 malam ni baru boleh nak create entry yang bagus. Hihi. Okey, jom teruskan. Kalini nak join segmen Dunia Ain. Terjumpa segmen ni dekat dashboard tadi. 

Okeylah, semua yang Ain mintak, aku dah buat. Err, takdelah susah sangat nak join. Haha. So, kepada Ain sudi2 lah ye letakkan blog Chubby Itu Menarik ni dalam bloglist Ain. Thankss. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

Mrs.BuduBilis said...

BW sini. dari segmen yang sama.done follow u. jangan lupa follow balik k?salam kenal ^_^

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-masuk-dalam-bloglist.html

MiRa said...

hai hai dri segmen yg same done follow u jgn lpe follow i balik k hehe ^_^

http://hanani-gadisberkacamata.blogspot.com/2012/05/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-ain.html

Iman Lee said...

hi, datang dari segmen yang sama. selamat berkenalan :D

http://iman-lee.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-nak-masuk-dalam-bloglist.html

Ain Zuhairi said...

TAHNIAH! Link blog anda sudah saya masukkan ke dalam bloglist no 2. *rujuk di sidebar saya*

http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/05/senarai-bloglist-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA