Friday, May 4, 2012

BEN ASHAARI tanya blogger sapa nak ?


Assalamualaikum dan selamat malam.

Fuh. Menaip dalam keadaan cepat sekali. Baru habis layan Super Spontan tadi sampai lupa nak buat entry pasal ni. Haha. Padahal tengok entry BA dari petang tadi lagi. Okey, direct to the point,  BA ada tanya satu soalan untuk join segmen ni iaitu:

Jelaskan kenapa mereka patut pilih blog anda  ?
Err. Kenapa eh? Aku pun tak tau. Mungkin kadang2 blog aku ni boleh bagi informasi berguna dekat orang. Tapi kadang2 dan banyak kali juga biasanya berkisar tentang hidup dan personal life aku. Blog ni juga tempat luahan hati dan rasa aku. :) Tapi, blog ni juga boleh jadi macam blog info artis. Haha, itu pun yang aku minat nak ambik tau saja. Muehehe. Dan yang penting, blog ni tak dak sangat bahagian politik2 ni. Bukan apa, takut salah cakap, kita pulak yang kena kan. So, better diam diri. Hikhik

Okey, tak leh taip panjang2 sebab tengah kejar masa. Nanti2 kalau ada lagi, aku tambah. Haha.Tapi cukuplah yang ini buat masa ni. :)

Kepada yang sudi nak masuk bloglist dan tukar link dengan aku, silakan. Jangan malu, jangan segan. Aku boleh je kalau orang nak berkerjasama baik dengan aku. Hihi.

Okbai. Jumpa lagi next entry pasal Super Spontan. [first time nak update]

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

17 comments:

Solehah Shamsuddin said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Inas Syuhaidah said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Cik Lyeen said...

Anda berminat untuk menukar link bersama saya?

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

hafizaiman95 @ fizs said...

Anda berminat untuk bertukar link dengan saya??

http://www.hafizaiman95.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

::CIK LYNN:: said...

cik lynn terima...=)

done follow sini n dah masokkn dalam bloglist...=)

Masz Sidek said...

ya... sy berminat dgn tawaran awak... :)

♥ Miss Hearty ♥ said...

yupp..sy berminat dgn tawaran anda ! dah letak dlm bloglist pon :)

http://heartylolipop.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

keri ikhwan said...

Ya saya berminat. dah letak dlm bloglist

http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Eyqa Hasnan said...

Ya . Saya berminat dengan tawaran anda :)

Zamani said...

Ya, saya berminat ('',) Link anda akan dimasukkan dalam list
http://zamani84.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Yuyu Ashari said...

yuyu berminat. sori, baru sempat nak reply komen sekarang. :)

nah link. anakashari.blogspot.com

Mr. E'raz Fadli said...

Ya, Saya berminat dengan tawaran anda..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Mimie said...

ya.. saya berminat.. :)

Lina Kah said...

http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

ya saya berminat :)

nanieybarnieylurviey said...

minat... :)
da letak ur link da.. sorry lmbt reply

put mine too..
http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com

Pka Rahim said...

sorry pka lambat reply
baru je online ni

ya. pka berminat dengan tawaran kamu :)

pka da letak kamu dlm list jun pka
tq.

pkaemerald.blogspot.com

Linda Wahed said...

Minat tak tukar link dengan saya?

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-tanya-blogger-sapa-nak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA