Wednesday, April 25, 2012

Siapa nak, Angkat tangan ! ^__^ [Header dan Edit Blog ]

Assalamualaikum semua.

Haha.. Nampaknya hari ini lewat pulak aku update blog. Erm, hari ni takdak mood sangat la awak2 semua eh. Taktau pi mana semua mood aku hari ini. Oh ya, semalam petang aku keluaq dengan member baikk aku kat sini. Pi pusing2 matrik, lepas tu aku bawak dia jalan2 tengok kampus aku. Hah, nanti aku cerita kat entry lain sbb macam banyak jugak yang aku nak cerita kat entry tu. Entry ni ingat nak buat pendek2 saja. Hihi.

Ok, berbalik kepada tajuk. Siapa nak, Angkat tangan ! Hah, nak apa? Jom baca dulu. Muehehe. Erm.. Sebenarnya, aku ni macam tengah bosan cuti2 ni. Bukan bosan lagi dah, memang bosan pun. Lepastu, nak cari kerja pulak, macam dah lewat semacam ja. Tinggal sebulan lebih ja lagi cuti nih. Haha. Pemalas tu namanya. Kihkih. Jadi aku ingat aku nak try benda baru. Oh, dah try lama dah pun sebenarnya. Cuma nak asah-asah balik saja. Asah apa? Haha. Asah bakat aku la. Act, aku ni tak berbakat sangat, cumanya bolehlah tahan. Kali ni aku ingat aku nak try buat header untuk orang or untuk edit2 blog orang. Err. Rasa2 ada yang nak join tak eh. Aku nak buat suka2 ja, kalau lah ada orang yang sudi nak blognya diedit dan diletakkan header yang dibuat oleh aku. Haha. *kalau takdak tak apalah, aku paham. aku tak kreatif. hihi.

Aku nak buat saja2 ja, manalah tau kot2 blog tu jadi lawa or cantik tertarik debooom mcm blog aku ni hah. *perasan*. Erm, tapi kalau tang header tu aku tak berani nak kata la aku ni terer sebab aku boleh buat header yang simple2 saja macam kat blog aku ni. Oh ya, lagipun aku ada pernah buat untuk 2 blog ni. Simple je lah. Nak tengok? Meh aku letak header tu kat sini.



Amacam? Simple je kan. Err. Kalau macam ni boleh lagilah aku nak buat. Edit2 blog pun insyaAllah blog lagi. So, aku tunggu respond dulu. Kalau rasa ada ja yang nak, aku boleh buat. :)

Oklah, dah panjang ni. Gerak dulu. Babai. :)



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

mizsfatima said...

asslmkm....nice. header simple tp menarik. bleh la nanti editkan untuk SFA yer. muslimah with dslr. suka.

Nurul Alyaa said...

@mizsfatima

haha. boleh aje. insyaAllah, kalau betul2 nak, boleh tlg buatkan. tapi as simple as above la. hihi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM