Friday, April 20, 2012

Hadiah Lagii. Dari Mak Tersayaangg.. ^__^

Assalamualaikum. 

Salam Jumaat untuk semua. Apa khabar harini? Harap semuanya sihatsihat ya. Aku alhamdulillah setakat ni maasih sihat lagi. :) So, apa rancangan korang untuk hari ini? Well, esok dah start weekend kan. Mesti korang ada plan sesuatu untuk mengisi waktu weekend korang. Err. Weekend ni aku sendiri tak tau nak buat apa. Haha.

Oh, aku sebenarnya nak cerita pasal semalam. Semalam kan mak aku tak sihat. So, pepagi tu kejutkan aku nak ajak pi klinik kat Bagan Ajam. Aku pun okey sajalah kan. Alihalih, mak suruh aku drive. Haha. Bagan Ajam dengan rumah dah la jauh. Adehh. Aku pun redah jaa, lagipun mak aku memang tak sihat kan, demam macam teruk ja. *anak yang baik kan*  

So, lepas dah bawak mak pi klinik, lepastu pi CIMB Bank kat Butterworth sekali dengan pi jumpa abah dekat pejabat sebab nak hantar wallet abah. *berani betul abah pi kerja takbawak wallet* . Akhirnya baru balik rumah. Sampaisampai rumah pun dah dekat pukul 1.30 petang. Fuhh, dari pagi keluar rumah tuu. Haha. Tapi kan. Tapi kan.. Sebelum balik tu... Mak suruh singgah Secret Recipe kat Kiosk Bertam tu. Dan jeng.. jeng.. jeng..



Kek Secret Recipe. :)

Itulahhhh dia. Mak belikan kek kat Secret Recipe. Haha. Untung kau bawak mak jejalan semalam. Haha. Lagipun ni kira macam hadiah la sebab berjaya menjadi driver dengan berhemah nyaa. Ngeh3. So, yang itu jelah mak aku bagi. Well, bersyukur okey. Ingat murah ke Secret Recipe tuu? Haha~ 

p/s: harini aku dengan gigihnya bersihkan rumah dengan mak. haha. nak sambut orang baru kot. haha~

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

CtAyue said...

wah dpt kek yer..duk bworth yer. sy rindu pulak nk ronda sana. sempat duk setahun aje sana.. hehe..butterworth mmg best. :)

Nurul Alyaa said...

@CtAyue

hihi. alhamdulillah, dpt kek.:) oh, pernah dduk btterworth eh? dtglah lgi nnti eh. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM