Monday, April 2, 2012

Bosan, jadi menaiplah. :)

Assalamualaikum semua.

Okey, lama kan Alyaa tak update blog.. Haha, padahal baru sehari. Erm... Entahlah, sejak2 start cuti ni, Alyaa dah kekurangan idea nak update blog. Bukan tu saje, nak menaip pun rasa malas. Aish, xtau la kenapa boleh jadi macam ni. Ermm.. Mungkin sebab bosan sangat kot kena duduk sorang2 kat rumah. Adik tak balik lagy dari kem. Mak dengan abah ada kerja kat luar. So, bosan, bosan dan bosan. Arrgghhh...  Takde teman nak ajak berbual..

Well2, mula2 plan untuk cuti 2 bulan ni nak kerja. Tapi, nampak gayanya macam tak kerja ja.Sebabnya mak dengan abah suruh jadi supir pi ambik adik kat sekolah. Hadoii.. Naya la macam ni. Dah la drive tak berapa nak mahir sangat lagi. Kena polish betui2 baru boleh. Uhuk2, Lagi satu, mak suruh belajar memasak kat rumah. Muehehe.. Dah nama pun anak dara kan. Mestilah kena belajar memasak. Buat malu kaum je kalau tak pandai memasak. Haha.. Setakat ni baru pandai masak maggi, jerang air dengan masak nasi goreng. Itu jelah kepakaran buat masa ni. Hihi. Yang lain, cominggg sooon. Act, jeles dengan kakak sebab masa dia cuti dulu, dia asyik belajar memasak. So, sekarang boleh dikatakan agak mahir lah. Demmm. Serius jeles.. Haha..

Errr.. nak update apa lagy eh? Oh ya, cuti ni jugak ingat nak kuruskan badan sikit. Hihi. Biasanya orang kata duduk kat rumah ni akan besar sikit kan, tapi Alyaa tak kisah sebabnya kat rumah ni jarang sangat makan. Haha.. Pelik kan. Tapi itulah kenyataan nyaa. Muahaha. *percaya jangan tak percaya*

Oh, okeylah. Sampai sini dulu kot rasanya sebab nak turun masak maggi. Laparlah pulak ni. Hihi.. InsyaAllah, ada masa lagy nanti Alyaa update lagy okey. :)
jadi diri sendiri itu bagus ^^
Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA