Wednesday, February 23, 2011

Tak Sihat..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Hari ini Nurul tak boleh nak update blog dengan entry-entry yang menarik.

Nurul tak berapa sihat la. Sakit perut tahap kronik dah ni.. Nak taip pun dah tak larat.



So, Nurul mintak maaf sangat-sangat kepada semua yang nak baca entry Nurul.

InsyaAllah, kalau dah sihat nanti, Nurul akan update blog ni.. 

Sekarang ni, maybe Nurul boleh BLOGWALKING je kot sambil membaca entry kawan2..

Doakan Nurul sihat yer, kawan2..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

hamizullani said...

cepat sembuh alyaa..

ejulz said...

semoga cepat sembuh.. :)

Jangan lupa singgah k.. :)

1 "Semoga Qistina cepat sembuh. Amin.. "

2 "MAKLUMAN PENTING!! PELAJAR DINASIHATKAN TIDAK PULANG KE MESIR.. "

3 "Doodal's DiaLoguE COntest "

NURUL NADIAH MAMAT said...

get well soon nurul.....

anaiha yusof said...

salam ana nak buat promosi nie,
Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Murah hanya rm 49.90
kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
http://www.dmshop.netii.net/
tq.100%confirm

lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
follow sekali pun chumel2 juga =)

dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
tq
btw nice to know you keep in touch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA