Friday, February 4, 2011

Contest blog paling comel, cantik dan kemas..

contest
nurul kena tag sal contest niy
so,baek join jew
  1. jadi follower Farzana Farzanto
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. (add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

tag 5 orang










Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

Hamizullani said...

menang dpat apa??

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

dear kakak. thanks for the tag. but i dh join this contest:) if u recognze on my sidebar dh diletakkan banner ni:) hehe.. goodluck for u then ya:) take care.

NuRuL said...

fifiey: oh ic! baru perasan.. hehe.. sory.. thanks dear.. =)

mimi: erm.. tak tahulah.. join saja.. xrugi pape un kan? hehe..

NuR 'aQiLaH said...

tengkiu tag. belog itew x comel pom. hiks ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM