Saturday, June 2, 2012

Tak Bermayaa. :'(

Assalamualaikum dan selamat malam semua.

Okay, nampaknyaa aku dah makin kurang buat entry hari ni ye. Maaflah sebabnyaa aku sangatlah rasa tak larat sekarang ni sebab rasa sakit di bahagian perut. Jenis aku ni pulak, kalau sakit perut, satu badan rasa lemah. Nak bergerak pun susah. Adoi yaa. Tak taulah nak kata apa. Nak kata salah makan, aku cuma makan time bukak puasa ja. Makan makanan yang kakak dan abang aku belikan. So, takboleh nak buat kesimpulan sangat. Apa2pun, alhamdulillah aku masih lagi kuat untuk puasa harini. Sakit perut ni start dari semalam. Dalam pukul 2,3 pagi. Memang takboleh nak lelapkan matalah. Huhu. Tahan saja sakit sambil letak minyak kat perut. Sakit perut pulak rasa selalu nak membuang saja. Tandas tu dah jadi macam tempat wajib masuklah sekarang ni. Cirit pulak tu, bukannya membuang macam biasa. *maaf, hanya ingin memberitahu, bukan untuk tujuan lain* Harapnyaa esok dapatlah baik perut ni. Aku ada banyak lagi benda kena buat ni. Packing apa semua tak lagi. Next week dah mula semester baru dah. Hoho. Oh ya, disebabkan rasa lemah dan tak bermaya ni, jadi aku hanya mampu berblogwalking saja ke blog orang lain sambil baca entry. Nak menaip pun dah tak larat ni. Gagahkan lah juga. Huhu. Oklah, jumpa lagi nanti. Babai...

google


google

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

♥ Miss Hearty ♥ said...

aloooo..ciannya.semoga cepat sihat eh awk :)

FITRAH JAMIL said...

aritu ad bce tips skit perut, mnum teh tak yah letak gula. cuba la cari kt blogger2 len.

rAIHan said...

semoga cepat sembuh...=)

Wanieys said...

siannyer dia...semoga cpt sihat yer...g check dr la...

salam perkenalan dr wani follower ke 683 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA