Wednesday, May 16, 2012

Segmen Doodle Part 1


Balik2 dari ambik adik di sekolah Maghrib tadi, terus bukak dashboard. Tengok2 FizGraphic buat segmen lagi. Hah, semangat terus nak buat entry. Muehehe. Eh, takdelah. Aku memang nak buat entry pun sebenarnya cuma hari ni tak berapa sihat lagi. Aku dalam kepala hotak ni macam2 benda nak taip, tapi tak terkata. Haha. Okey, direct to the point. Kali ni nak join lagi segmen, FizGraphic ni. Hopefully dapat lah ye. Bukan apa, nak menambah koleksi doodle. Nak buat sendiri tak mampu. Hihi.

----------------------------------------------------------------------------

Butir2 yang apit perlukan.
 Nama: AlyaaIBH

Warna utk doodle: Baju tu buatlah gabungan pink putih kalau boleh. Seluar warna putih, baju warna pink ka. Boleh juga. Mana2lah yang nampak menarik di mata apit. Saya terima seadanyaa. *cewah ayat*

Okey, nak tag:


Silalah rajin2kan diri untuk join. Terima kasih. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

12 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

selamat berjaya la ye...saya pun tak berapa rajin nak join....hehehhe

salam intai2 sini....

Cik Diana said...

thanks tag diana. insyaallah if ada mase diana buat Ouke. ;)

CikAnyss' :O said...

wahh , all the best %_%

AlyaaIBH said...

@♕ Mr.IX ♂

hihi. tq. =)

AlyaaIBH said...

@Cik Diana

welcome. okeyy. :)

AlyaaIBH said...

@CikAnyss' :O

tq very2 much. :)

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Saya singgah dari segmen yang sama. Anyway, tahniah sebab kita sama2 dapat doodle dari apit :) sambil singgah ni nak jemput join Jika belum join segmen Farisha ---> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

Hafizzi Aziz said...

Tahniah. Nie doodlenya.

http://2.bp.blogspot.com/-mQJdA4czT7Q/T7ScF2nGVbI/AAAAAAAAIeE/GTm7Q4canVY/s1600/AlyaaIBH.png

eyka said...

Jenguk2 sini ... dari segmen yang sama .... CONGRATS !!

AlyaaIBH said...

@DAIRI SEDETIK LEBIH

hihi. thank you awak. :')

AlyaaIBH said...

@Hafizzi Aziz

terimakasih apit yang awesome. :)

AlyaaIBH said...

@eyka

jemput datang selalu. thank you. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA