Wednesday, May 2, 2012

Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei

Assalamualaikum dan selamat petang. 

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Petangpetang macam ni nak join segmen lagi. Ini sajalah kerja aku. Lagipun, sekarang ni tengah sibuk nak print lecture notes untuk semester depan. So, out of idea nak buat entry. Kalau ada nanti pun, mungkin aku akan letak autopublish.

Okay, jom teruskan. Petang ni nak join segmen dari Linda Zehan iaitu Segmen 1: Linda Cari Bloglist Mei. Sebelum tu, kena jawab satu soalan:


  • Berikan 1 kritikan membangun kat blog aku ?

Takde banyak yang nak dikomenkan. Blog nampak kemas dan teratur. Sebagai permulaan, memang bagus. Taknampak serabut. :) Dan lagi satu nak tanya, takde chatbox eh? Satu cadangan, better letak chatbox atau yang sewaktu dengannya sebab nanti senang orang nak tinggalkan jejak. Rasanya, yang itu sajalah. Oh ya, kalau boleh widget follower tu jangan letak bawah sangat ye. Hihi.


*kemain aku komen blog orang. blog sendiri pun tahpape. muehehe.*


TARIKH TUTUP: 10 MEI 2012


p/s: Jom samasama kita meriahkan segmen ini. :)


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

14 comments:

Linda Zehan said...

heheheh... TQ.. smlm dah try nak wat cbox tu,cmane ntah tngan ni gatai pegi delete acc.. aduyaii.. bile nak wat skali lg dah xboleh.. huhuh...T_T

Follow kamu.. =)

Nurul Alyaa said...

@Linda Zehan

ohh, kalau susah2, guna je fibox mcm blog saya ni. senang sikit. hihi.

Linda Zehan said...

Salam.. LZ dah wat list peserta segmen.. terjah jgn x terjah...

http://lindazehan.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-linda-zehan.html

♥♥cikHannah♥♥ said...

slm...dtg dr segmen yg sama http://cikharty88.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html...
dh follow awk..jom follow me balik,kalau sudi keyh...
jemput join GA i jugak kat sini..http://cikharty88.blogspot.com/2012/04/mini-giveaway-by-cikhannah-jom-jejalan.html

Michelle Hopell said...

singgah dari segmen sama :)
follow sini ..

jom singgah sini lak :D
http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/05/segmen-1-linda-cari-bloglist-mei.html

Nurul Alyaa said...

@Michelle Hopell

terimakasih sudi singgah sini. dan singgah blog sana dan follow. :)

Nurul Alyaa said...

@Linda Zehan

okay, malam ni akan memulakan ooperasi menjejak. hihi. tq. :)

Nurul Alyaa said...

@♥♥cikHannah♥♥

terima kasih sudi singgah sini. insyaAllah, saya join nanti okey? :)

elyna mirsada said...

BW here,same segmen

Fara Chew said...

hai cik alya. dtg membalas kunjungan. =)

Myza Mubean said...

singgah sini utk membalas kunjungan sambil follow... jemput ke blog saya dan follow sekali...

http://diariesaya.blogspot.com/

Nurul Alyaa said...

@elyna mirsada

jemput2 BW selalu kat sini. ;)

Nurul Alyaa said...

@Myza Mubean

dah singgah dan follow dah. :)

Nurul Alyaa said...

@Fara Chew

hai awak. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA