Sunday, May 6, 2012

'Awak! Jom Follow Blog Saya!'

Assalamualaikum dan selamat pagi.


Terima kasih kepada tuan punya segmen kerana sudi menjemput blog ni untuk join segmennya yang pertama. *skemanya ayat*. Hikhik. Okey, kalau bab2 segmen ni memang aku suka join sebab tak serabut sangat dengan syarat2 yang dikemukakan. Almaklumlah, aku ni memang pemalas sikit kalau bab2 nak kena buat benda pelik2. Haha.

So, takmau cakap panjang2, nak proceed saja teruss. Kepada semua rakan2 yanng sudi singgah dan follow blog ni, terima kasih diucapkan. Jasa anda semua sangat dihargai. Silalah singgah selalu dan comment ye. :)

Itu saja kot rasanya. Err. Aku ni kalau join mana2 segmen mesti mukadimmah panjang berjela. Haha. Sabar jelah kan. Kalau sapa2 rasa nak join, bolehlah KLIK BANNER DI ATAS. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

maszull said...

assalamualaikum Nurul....mama setuju dgn tawaran tu n mama dah letakkn link kat bloglist mama....:)

eyda lha ♥ said...

Dari segment yang sama . da follow
jom singgah and follow blog saye :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/awak-jom-follow-blog-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA