Thursday, January 12, 2012

Minggu Yang Sibuk!

Assalamualaikum semua..



Harap maaf sebab tak dapat nak update blog dalam beberapa hari ni. Alyaa sangatttt2 lah sibuk dengan quiz dan test dicampur dengan assignment yang makin bertambah dari hari ke hari. Almaklumlah, dah nama pun student kan. Memang tak akan lari dari kehidupan sibuk ni. Boleh dikatakan everyday akan menghadap buku, sampaikan nak on9 blog pun susah. Paling2 kurang pun Alyaa hanya on9 twitter dan FB. Sebab kat FB lecturer banyak tinggalkan pesanan dan ingatan. Jadi, taknak ketinggalan kena selalu buka tengok update terbaru.

InsyaAllah, kalau ada kelapangan lagi lepas ni, Alyaa akan update paling kurang 1 hari 1 entry supaya blog ni takdelah rasa sunyi sangat. Dan Alyaa teringin jugak nak update pasal Churp2 ngan Nuffnang kat sini. Asyik baca email je kan, sekali sekala share dekat sini apa salahnya. Kan? ^-^

Oklah, rasanya sampai sini dulu. Esok masih ada satu lagi test, Pharmaceutical Chemistry 2. Doakan Alyaa okey? Subject ni quite tough for me sebab memerlukan pemahaman yg sangatlah tinggi. Hihi..

Sekian. 

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM