Wednesday, March 30, 2011

...Jom Terjah Blog Kat Sini...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Malam ini rasa bosan sangat-sangat. So, tengah nak edit-edit sikit la blog ni.. 

Untuk jadi lebih comel macam tuan dia. Hahahaha...

Berbalik kepada cerita asal entri ni, sebenarnya Nurul nak terjah satu blog ni. 
*sebenarnya, tuan punya blog yang suruh terjah. hahahaha*

Memandangkan tuan blog ni merupakan kawan TERbaik Nurul, 

so Nurul tak segan silu la membantu untuk mereview blog dia secara percuma..

Kepada kawan-kawan Nurul yang membaca entri ini, jangan segan silu ataupun malu-malu untuk menjenguk ke blog dia. Seriously cakap, dia memang seorang yang peramah. Jom kita tengok blog siapa yang kena! Hehe..


Inilah dia. Orang yang bertuah tersebut. Nurhamidah Zulkifli a.k.a Mimi. 

Jemputlah beramai-ramai ke blog dia kerana di sana terdapat pelbagai info yang menarik. 

Blog dia pun senang nak LOADING~~

Untuk sesiapa nak ke blog dia, just klik header di atas..

Sekian..

p/s: Agak2 nya kalau Nurul buat Segmen untuk review blog orang, ada tak orang nak join? Huhu.. =)





Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

srikandi cinta said...

wah,,bestnya kena review..hehe..bangga mimi nanti..baik nyer alyaa :)

wiqaeyas said...

Thank you for sharing the info. I found the details very helpful.

cheap clomid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA