Thursday, March 17, 2011

IRMA HASMIE bertudung ke?

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Okey, kali ini nak update lagi dengan berita yang agak mengejutkan Nurul. Hehe..

Korang nak tahu ke berita apa?Jom la baca sampai habis. 

Sebenarnya, tadi Nurul merajinkan diri untuk berblogwalking kejap. Then, terjumpa satu entri ni dekat dashboard Nurul. Entri yang dikeluarkan oleh Faraa Halim.

Entri yang menceritakan tentang Irma Hasmie bertudung.. Wah!! Betul ke? Mesti korang tak berapa nak percaya kan? Tak pe, tunggu. Kita tengok gambar ni.


Macam mana? Dah percaya ke tak? Comel kan bila Isma pakai tudung.. Nurul suka gila bila dia pakai tudung. Nampak comel saja. Btw, Nurul harap sangat Isma kekalkan imej ni supaya lebih ramai penyokong dia. And, nampak lebih sweet je...

Semoga dengan penampilan yang macam ni, Isma akan dapat jodoh yang lebih baik. Semoga Isma tabah juga menghadapi dugaan yang diturunkan. Nurul suka Isma punya lakonan sangat-sangat. 

Kepada korang semua, contohilah Isma Hasmie yang sudah semakin berubah ni.. Hehe...

Sayang Isma Hasmie lebih!!!

p/s: Sebenarnya Nurul tak pasti betul ke tak berita ni. Just nak kongsi.. =)

Sekian...


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

3 comments:

srikandi cinta said...

betul ke ni? alhamdulillah :)

Nurul Alyaa said...

betul2.. wardina dah cakap kat twitter dia.. syukur.. =)

srikandi cinta said...

alhamdulillah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA