Saturday, March 5, 2016

Hilang lagi?

Assalamualaikum, selamat malam.

Alhamdulillah, akhirnya setelah beberapa hari aku tangguhkan niat di hati untuk update entry dekat blog tercinta ni, akhirnya tercapai jugak hasrat di hati HAHAHA. Hilang lagi? Ya tajuk harini adalah HILANG LAGI?

Apa benda yang hilang tu? Mestilah akuu hiks. Aku menghilang lagi setelah update entry yang lepas. Daripada cuti semester start sampai ke semester baru dah buka, hanya satu entry saja aku mampu buat sebabnya aku sibuk dengan urusan lain, hah gittew :P Aku ada banyak komitmen lain yang menyebabkan aku terpaksa letak tepi blog kesayangan ni aduh aduh sakitnya di situ hehe.  

Salah satu sebab aku asyik menghilang, ni hah. Banyak luang masa dekat mereka huhu
Dan sekarang ni, aku dah pun selamat sampai dan berada di Puncak Alam yang tercinta dan dah pun habiskan minggu 1 untuk semester 4 dengan jayanya. HAHAHA. Macam tak percaya dah masuk semester 4, kan? Jujurnya nak sampai ke tahap ni, memang sangat penat triple penat aku cakap. Huu. Okey dah takmo cerita pasal ni lagi nanti nanti aku rajin aku cerita okey :P
 
Pemandangan untuk 5 bulan inshaAllah :)
Oh ya, untuk sem baru kalini, alhamdulillah aku dapat masuk kolej semula. Syukur sesangat sebab aku dah tak sanggup nak berpura-pura lagi dah. Penat tahu?! Sebab apa aku berpura-pura tu tak perlulah aku ceritakan cumanya yang penting aku nak bagitau kat sini, bukan senang nak jaga hati orang sampai kadang2 bila terlalu jaga hati orang, hati kita yang sakit. Tak gitu awok2? Hehehe.
 
I love Langkawi. Rindu :'(
Okay, sebelum aku masuk semester baru minggu lepas, aku sempatlah pergi bercuti (acah2) dekat Pulau Langkawi. Alhamdulillah, ada rezeki lebih boleh jenjalan dengan family aku sebelum stress menjelma dekat kampus ni hah. Dan sekarang aku sangatlah rindu nak pi Langkawi lagi :( Bukan senang tau nak gi jenjalan sejak2 dah besar ni huu. InshaAllah kalau aku rajin, aku update pasal Langkawi nah (kalau rajin)

Ya, ya, dah sampai perenggan ni baru aku perasan sebenarnya aku dah lari dah tajuk sebenar entry aku. Kahkah. Disebabkan aku malas dah nak edit, jadi korang hadap dan baca sajalah nah (kalau ada yang baca lah kan). Hehehe. Nak cerita apa lagi ni? Malasnyaaa ya Allah nak fikir apa boleh taip lagi kat blog ni padahal berdozen benda aku boleh cerita cuma sejak2 dah tak aktif ni kan, nak susun ayat tu macam susah sikit lah hiks. 

Okeylah, sampai sini dululah aku cerita. Sebab lepasni nak kena berbalas komen yang orang tinggal dekat blog aku ni. Kesian kang kalau tinggal tak berjawab, tak baikk oi. Lepasni inshaAllah lebih mudah aku nak update blog sebab internet boleh tahan laju gittew, cuma mau takmau update ja. Hah, ayuhlah kita lihat kerajinan aku untuk sem kalini. Haha :)


Selfie penutup. Dah rindu :"(

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Teena Tna said...

tahniah sebab berjaya meng-update!!!
hahahha, aku ni asyik malassss jeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM