Thursday, September 27, 2012

Studyyy week alreadyyy begin and yeahhhh me gonna have hectic week !






Assalamualaikum dan selamat malam ! Harini dah pun 27 September 2012. Maknanyaaa tinggal beberapa hari sahaja lagi aku akan menghadapi final exam Semester 3. Oh, takuttttnyaaaaaaaaaaaaaaaa.. T____T

Minggu studyy week aku kalini aku kat kolej. Balik dari Ahad haritu lagi. Tapi, sekarang ni aku ada kat rumah balik. Haha. Tak tahan doe duk kat sana, macam2 jugak la dugaan yang melanda. Well, studyy pulak kadang kadang sampai pukul 2, 3 pagi. Gigih sikit sem ni, nak bagi dapat elok kan. Hehe.

So, mulai saat aku taip ini aku akan umumkan yang aku akan berhenti blogging buat sementara untuk fokus kepada study aku. Aku bukan pelajar yang hebat dan pandai, jadi kenalah studyyy hard sikit. Aku ingin sekali beri kejayaan kepada kedua dua orang tua aku. Aku nak mereka senyum tengok result aku.:)

Kepada semua, aku mohon maaf andai setiap entry aku ada terkasar bahasa, tersalap kata atau dan sebagainyaaa. Doakan kejayaan aku dan rakan2 dalam peperiksaan akhir kalini. Terima kasih. :')






Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

7 comments:

keli menari said...

all the best !

Cinta Misteri said...

Good luck, study smart okey Dior :)

CiM pown dah start new sem nie. start jugaklah harihuruhara kami lakiminik

kinara kinatara said...

eheh..samelah kita nak final exam..semester 3 jugak..n dari satu sampai 19..awak uitm mane eh?

Erna Ziana Lamsera said...

gud luck final ek. http://ernaziana.blogspot.com/2012/09/segmen-review-blog-by-superkitty.html jalan2 nak ajak join segmen :)

join kalo sudi :)

Ain Dzaya said...

GUD LUCK OKKEH!jgn nak buang masa study week ni ^^

btw sis da masukan adik dlm bloglist gsf...and dah lama follow..saya orang baru gsf^^ haii

kinara kinatara said...

nak dekan jugak...:)

aini shahroni said...

all the best akak!!
cantik header akak..
i loike!

http://nurainishahroni.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA