Wednesday, April 18, 2012

SEGMEN PKA RAHIM : SURPRISE..!!!

Assalamualaikum... Selamat pagi.

Okey, macam biasa pagipagi ni kita join segmen dulu. Haha. Lagipun, sekarang ni tengah process nak buat entry yang terbaikkk punya. Hihi. So, let's proceed. Kali ni aku join segmen SEGMEN PKA RAHIM : SURPRISE..!!! Terjumpa segmen ni masa tengah blogwalking tadi. 


Kalau rasarasa nak join, klik lah banner kat atas ye. :)

Dalam segmen kali ni, tuan penganjur tanya perkara yang mengejutkan yang pernah berlaku dalam hidup anda? Oh, kalau ikutkan ni memang tak terbilanglah. Haha. Tapi, cuma satu saja yang memang sampai sekarang aku ingat dan rasanya paling mengejutkan jugak. Iaitu masa arwah tok sebelah abah meninggalkan kami semua. Serius terkejut sebab tok tak sempat nak tengok kami saatsaat akhirnya. Kami ada di hospital menemaninya, tapi arwah tok taknak bukak mata pun. Sedih. :'( Mungkin sudah sampai masanya. Lagipun arwah dah banyak menderita sakit. Semoga arwah tenang di sana. Aminn. 

Next step, tag rakan blogger. Opps, bila sesi mengetag ni yang susah sikit. Haha. Takpelah, buat jugaklah ye. Hihi. Aku nak tag Izzaty Hedry. :)

Eh, dah habis dah. Maka, telah terjoinlah diri ini dalam segmen ni. :)

p/s: pssst, i'm your 333th follower. :)

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

4 comments:

Pka Rahim said...

wow jadi follower ke 333. tahniah tauuu ;)
neway thanx join segmen pka. huhu

AyueJean said...

sedihnya... =(

http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-pka-rahim-surprise.html

Nurul Alyaa said...

@Pka Rahim

hihi. thank you. u're welcome. semoga terus bersegmen nanti. :)

Nurul Alyaa said...

@AyueJean

sedih juga bila baca balik. :( nnti saya singgah sana eh. :0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA