Friday, April 22, 2011

Hari Nuffnang Sedunia.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Wah2, tajuk entry macam gempak semacam je. Hahahaha..Korang nak tahu ke kenapa Nurul kata ada 

Hari Nuffnang Sedunia?



Sebabnya hari ini ramai yang buat entry tentang Nuffnang ni. Rasanya, 3 orang je. *lebih satu orang dikira ramai taw.. ^-^* Antara yang buat entry tentang Nuffnang hari ini ialah Belog Cik AishCik Epal dan Yuyu Zulaikha. Dan semuanya Nuffnang yang dah berisi lebih dari RM50++. Huhu.. Tahniah la buat semua. Korang memang hebat la boleh dapat Nuffnang macam tu. Bangga gila kot. Kenapa? Anda-anda tak percaya dengan kata-kata Nurul? Sekarang, scroll lagi sampai bawah supaya korang percaya yang diorang ni memang superb! =)



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Dari Blog Cik Epal...


Dari Blog Belog Cik Aish

Huhu.. Apa macam? Banyak tak? Banyak la tu. Ingat senang ke nak dapat macam tu. Kena kerja keras tu. Traffic kena selalu tingi, maintain UV dalam sehari. Fuyoo.. Memang susah jugak ni. Hahaha.. Apa-apa pun Nurul respect dengan orang-orang yang boleh buat Nuffnang sebagai earning blog.. Tahniah2 dan teruskan perjuangan. Kalau dah banyak, bolehlah kongsi dengan follower semua.. =)

Sebenarnya Nurul pun nak buat jugak entry tentang Nuffnang ni, cuma malas lagi. Ambik masa sikit untuk tulis pasal Nuffnang ni. Hehehe.Tapi, memandangkan dah terkeluarnya entri ini, maka Nurul tak payahlah nak buat entry lain. Nurul cerita serba sikit je. Tapi, memang tak tanding la dengan Nuffnang orang kat atas tu. Hehehehe. Tapi, alhamdulillah, sejak Nurul tukar nama blog ni dan upgrade sikit-sikit kat blog ni, ada la jugak rezeki yang dapat. Nuffnang bagi jugak at least walaupun tak banyak. Ingat yer, kita ni kena jadi manusia yang bersyukur. At least, usaha kita ada hasilnya, kan? Bagus2, pandai semua. 

Btw, korang tak payah la tanya tentang Nuffnang Nurul yer. Tak seberapa sangat untuk nak show off kat sini. Apa-apa pun, kita kena teruskan blogging supaya lebih banyak earning kita. Hahaha. Tu lah, sapa kata duk depan laptop 24jam takdak faedah? At least, dapat duit jugak daripada jadi orang yang duduk melepak tak tentu hala tu. Hehehe. Kan2? *Angguk semua*

Kesimpulannya...

KAYALAH KITA DENGAN NUFFNANG. 

Hahahahaha..

p/s: Terima Kasih Nuffnang kerana memeriahkan industri blogging ini. Hehehe..

Sekian..



Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

hamizullani said...

yaa ampuun..byknya earning yg cik epal dapat..mimi nak dptkan 1 sen pon terputus urat kentut..hoho

Wani said...

haha . suka statement tuh ! kayalah kita dengan nuffnang ~ hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA