Wednesday, June 19, 2013

Tahniah Zahiril Adzim dan Shera Aiyob

Assalamualaikum dan selamat malam


Selingan untuk malam ni sebab rasanya macam takdak mood nak update pasal diri sendiri. Haha. So, petang tadi lepas balik kerja sesajalah scroll IG aku tu. Tengok2 Elfira Loy ada update ucapan tahniah untuk kedua pasangan ni , Zahiril Adzim dan Shera Aiyob. 

Rupa2nya Shera Aiyob dah selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Tahniah aku ucapkan ! :) Akhirnya, cita2 dan impian Shera Aiyob nak beraya bertiga tahun ni tercapai. Hehe. Sebab dulu ada tengok rancangan dekat Astro kalau taksilap pasal kedua pasangan ni time hari raya. Adalah Shera bagitau teringin nak beraya bertiga. Hehe. Tahniah2, alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

Berita gembira ini disampaikan sendiri oleh Zahiril Adzim di lawan sosialnya, Twitter. :)


Dan, selamat berpantang kepada Shera Aiyob ! :) Hmm, memang kalau bulan 6 ni musim baby lahir dan musim orang kahwin. Haha. Semoga selamat hendaknya. Ok, aku nak beradu dah kot. Mata sudah letih ma. Selamat malammm.


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM