Friday, February 8, 2013

Mulanyaaa cuti seminggu daku. ^_____^



Alhamdulillah, masih dipanjangkan umur hingga ke harini. Assalamualaikum, selamat malam semua. Apa khabar ?

Mulanya, syukur sesangat kepada Allah kerana telah kuatkan aku untuk menempuh minggu yang penuh dengan keletihan yang teramat sangat. Jujur aku kata, sepanjang tempoh 2 tahun ni, minggu ni adalah yang paling penat buat aku. Sangat, teramat. Tp Allah itu Maha Adil, Maha Penyayang. Dia tolong, bantu hambaNya yang perlukan bantuan. Syukur. :-)

Aku kalau boleh ingin sekali cerita tentang perkara yg berlaku dlm tempoh minggu aku yg super sibuk start dr minggu cuti Maulidur Rasul. Di entry lain mungkin. Hehe. Banyak dah ni entry tertangguh2. Zzz.

So, kalini aku update just nak bagitau yang cuti seminggu sempena CNY dah pun bermulaaaaaa. Wuaaa. Seronok gila baq hang. Lega rasa dapat tiduq lelama. Hehe. Oh, aku sebenaqnya dh habis kelas Khamis, tapi teman housemates punya pasal, aku balik hari ni which is Jumaat. Balik dalam pkul 11, dekat2 pukul 12 sampai rumah. Erm, kebetulan aku tgh tunggu barang dr citylink. Xsampai2 pun. Uhuk3. Last2, lepas Jumaat aku ajak abang aku gi Butterworth punya center. Cari punya cari, susah gila nak jumpa, tengok2 barang dah delivered kat UiTM. Oh, kecewanyaa rasa. Patah balik pi UiTM, kesian gila ah kat abang aku kena drive gi merata2.

Balik dekat nak dekat pukui 6ptg, then rushing siap2 nak gi KL. Aku taktau pun weh nak bertolak petang ni jugak, sb last dengaq mak kata nak bertolak pagi Sabtu. Hmmph, nasiblah aku dah packing3 dari semalam kat kolej. So, takde ah nak kelam kabut. Solat Asar, angkat beg terus gerak. Hehe.

So, dikala ini aku tengah ada atas highwayy. Otw nak ke Kuala Lumpur untuk pickup kakak aku. Lepas tu, Kelantan, here i come !!! Yehaaaa. Cuti woiii ! Sat ja nak pi bercuti pun, tapi okey ah boleh release ketensionan aku ni hah. Hewhew. So, bubye ! Nanti aku update lagi ya ! Bye, Happy CNY ! Happy holidays! :-)

posted from Bloggeroid


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

the tempo of life said...

wahh sibuk sangat alyaa nii. hehe , bagus betul abg alyaa drive sana sini. mmg abg yg baik. btw, happy holiday :D kami dh lama cuti, dah start rasa bosan ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA