Saturday, October 27, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha ! ^-^


Assalamualaikum.

Alhamdulillah, kita dah pun selamat merayakan hari raya haji yang pertama semalam kan? Haha. Maaflah tak dapat nak update awal awal dan wish dekat hampa semua. Bukan apa, busyy sikit raya raya macam ni. Sejak sejak aku update yang aku habis final haritu, aku dah tak update kan? Uhuk3. Bukan takmau update apa2, nak sangat sangat. Tapi, ada benda yang menghalang dan juga aku memang sibuk sikit sebab kakak dan abang aku tak dak kat rumah sebelum raya. Jadi, banyak kerja dah jadi tanggungajawab aku. Haha. Kira masa aku update ni, aku kira dah free la jugak. Takdak apa nak fikir lagi dah. Erm, tapikan lepas hari raya haji ni, aku akan jadi bertambah sibuk ! Wuaaaa~ Nak tau kenapa. Nanti aku akan ceritakan di entry yang lain. InsyaAllah. 

Apa apa pun, aku ingin mengucapkan 

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SEMUA ! 

HAYATI DAN FAHAMILAH ERTI PENGORBANAN YANG SEBENAR AGAR KITA TURUT MERASAINYA. :')

Rasanya, sampai sini dulu update. Almaklumlah, bila dah lama tak menaip, rasa janggal pulak kan. Dah tu, tak tau nak tulis apa lagi. Ngeh3. So, jumpa lagi next entry tentang perancangan cuti semester ini ! :) Babai~



p/s: Gambar ihsan Mr Google. :))




Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

maszull said...

assalamualaikum nurul....selamat hari raya korban...:)

Cinta Misteri said...

Selamat Hari Raya Qurban...

Semoga pengorbanan kita diRedhai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM