Saturday, June 11, 2011

Assignment yang banyak!

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Lama rasanya tak update blog ni.

Sibuk sangat la katakan. Hahahaha.

Assignment terlalu banyak. Homework lagi laa.. Tak terkata...

Itulah akibat dan kesan yang perlu diambil bila dah jadi budak farmasi ni. Padan dengan muka. Huhu..

Subject untuk semester ni ada 7 kesemuanya. Ada yang susah dan ada yang senang.

Takutnya rasa sebab minggu depan ada test dengan quiz.

Semoga semuanya berjalan dengan lancar.Amin..

Sorry semua sebab tak dapat nak update lama-lama memandangkan sekarang ni tengah guna laptop kawan. 

Laptop sendiri tak bawak lagi la.. Malas lagi... Hehe..

Sekian..

 Korang rasa macam bersalah tak kalau rampas hak orang lain? ^-^


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM