Thursday, April 28, 2011

Semakan Tawaran Kolej Matrikulasi 2011/2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lama pulak rasa tak update blog ni. Biasalah orang sibuk sekarang ni. Hahaha..

Alhamdulillah, bersyukur sangat-sangat sekarang ni sebab dapat tawaran belajar dari Matrikulasi.

Dan kepada sesiapa yang masih belum menyemak tawaran kemasukan, boleh berbuat demikian di 




Hehe. Inilah Matrikulasi yang Nurul dapat. Kolej Matrikulasi Pulau Pinang.

Erm. Tapi, sebenarnya masih konfius lagi ni. Tak tahu nak pergi atau tak. 

Ramai yang cakap, matrik susah dan quite tough.

Tambah2, Nurul dapat Jurusan Sains. Lagi la nak pengsan! Huhu..

Tapi, apa apa pun Nurul akan tunggu tawaran daripada UPU dulu.

Kalau ada rezeki untuk buat asasi, Nurul akan pergi asasi. InsyaAllah.

Kawan-kawan semua, doakan yang terbaik buat Nurul yer..

Emm.. Mata dah mengantuk ni. Padahal baru je bangun tadi. Hehe..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

5 comments:

classified said...

awak nie chubby ker?...hehehe...

sangat setia said...

takde apa yang susah pun. siyes. life matrix, memang best. bila kita tahu matrix susa, kita takkan main2. lagipun, kmpp antara da best matrix. dun worry lorh. ok ? pape pun, istiharah ea :)

Nurul Alyaa said...

@classified

kalau sy chubby pn kenapa? xbleh ke? ^-^..

Nurul Alyaa said...

@sangat setia

huhu.. thanks yer. sy un xsure lagi ni. 2ngu upu dlu. hehe..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

tahniah syg dpt matrik..

amikla banner tu..utk korg yg sudi follow akk.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA