Tuesday, April 26, 2011

My Life's Story Blog First Giveaway

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah, sejak-sejak dah sihat sikit ni, rasa rajin pulak nak update blog ni. Hehe..

Kali ini nak join GA dari Kak My. Dah lama dah Kak My cakap nak buat GA ni since blog Kak My dah cukup 500++ orang follower. Huhu..

Btw, Tahniah diucapkan kepada Kak My kerana semakin hari semakin ramai follower Kak My. 

Nurul suka ikuti blog ni walaupun jarang komen ataupun tinggal jejak sebab Nurul susah sikit nak tekan perkataan komen tu. Hahaha.. *pemalas betul*

Blog ni pun simple dan senang nak loading. Kalau tak percaya trylah. Hehehe..

Oklah, dah merapu sangat dah ni. Kalau korang nak join, just klik banner kat bawah ni yer.. ^-^..


Tag 2 orang:



Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

5 comments:

mynameismy said...

wahhhh ayat umpan undi tuh..:D

nice entry!thanks join!;)

Nurul Alyaa said...

@mynameismy

huhu.. mana ada Kak My. Ikhlas tuh. Hehe.. u're welcome. =)

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

mynameismy said...

entry anda sedang diadili...0_o

Nurul Alyaa said...

@mynameismy

okey Kak My. Thanks.. ^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM