Friday, April 29, 2011

BEN ASHAARI vs BAIM WONG [Siapa Lebih Handsome?]

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Huhu. Saje je nak buat entry hangat, Hah! Takde maknanya. Kali ni nak post entry ni pun sebab takde idea kot nak post entry apa. Lagi pun kejap lagi ada hal. So, malas nak fikir panjang nak buat entri apa. So, next entry adalah malam ni kot. Haha.. Malas nak update banyak-banyak. Bukan ada orang nak baca pun.. ^-^.

Entri kali ini sebenarnya Nurul ambil daripada Hajar Hassan. Tapi, korang jangan risau la. Nurul dah mintak permission daripada beliau taw. So, entri ini nanti akan dikredit kepada beliau. Hehe. Sebab tulah Nurul kata tak payah fikir panjang nak buat entri kali ni. Huhu. Just ambik dan terangkan semula je.. =)


Credit to Hajar Hassan

Apa yang korang perasan daripada gambar di atas? Okey, kalau nak diikutkan daripada entri Hajar Hassan, beliau tanya, antara Ben Ashaari dan Baim Wong, siapa yang lebih handsome? Haha.. Soalan cepu emas kot tu.. Dan melihatkan kepada comment-comment di entry beliau, ada yang menyatakan Ben Ashaari ada iras dengan Baim Wong. Hehe. Betul ke? Tapi, kalau tengok gambar kat atas pun, macam iras-iras kan? So, pendapat korang macam mana? Ada iras-iras tak? n Siapa lebih handsome? ...

Oops! Tunggu. Ada 1 lagi gambar..


Credit to Hajar Hassan

Okey, sekarang korang buatlah penilaian siapa yang lebih handsome.. Haha.. Buatlah pilihan yang terbaik. Antara Ben Ashaari atau Baim Wong? ^-^. Btw, korang janganlah marah. Entri ni saja-saja dibuat. Tapi, Nurul suka Baim Wong. Hehe.. Takde maknanya. Cerita Indon pun malas nak tengok. ^-^

Oklah, got to go now sebab ada kerja yang hendak diselesaikan. Lagipun, hujan tengah lebat ni. Tak leh nak on9 sangat. Takut.. Huhu.. Last but not least, kepada Hajar Hassan, thanks very much sebab bagi permission untuk kongsikan entry ni. Lagipun, I takde idea nak buat entry ni. Hahaha..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA