Friday, April 1, 2011

giveaway ezan yang ke 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bulan baru, bulan April dah menjelma kan diri. Bersyukur sebab masih lagi dapat hidup di muka bumi Allah ini.

Seperti malam semalam, malam ni Nurul nak join contest atau GA yang dianjurkan. Sebab kalau Nurul buat entri yang baik pun, Nurul yakin ramai yang dah tidur masa ni kan? So, just join contest jelah pagi-pagi macam ni.*walaupun kat luar 2 malam.. =)*

Okey, malam ni Nurul nak join giveaway ezan yang ke 2.



Kepada sesiapa yang nak tahu syarat-syaratnya serta nak join, bolehlah kllik gambar love di atas..

Ada satu soalan yang dikemukakan:

Kenapa follow blog ezan ni?

1. Senang nak loading. Cepat je nak masuk. =)

2. Blog comel, sedap mata memandang. Bagus! I likeee..

3. Tak banyak widget yang menyerabutkan.

4. Ada tutorial yang boleh membantu Nurul yang baru ini.

5. Suka dengan design-design header yang dibuat oleh ezan. Cantik, comel dan ekslusif!

Setakat tu saja sebab kenapa Nurul follow blog ezan. Sebenarnya ada lagi, tapi tak larat nak menaip. =)

Sekian..


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

... said...

ooo...
aktif juga ya adik join GA?
huhu..bestnya dapat rilek2 menahadap blog.

semoga berjaya ;)

http://fadzli-rt.blogspot.com


dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

ezan said...

thnks join dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM