Saturday, February 18, 2012

...MInggu Yang Sibuk + Memenatkan...

Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga menempuh hari2 dalam minggu ini yang agak memenatkan dengan pelbagai perkara yang berlaku. Sejujurnya minggu ini memang agak menyerabutkan kepala sikit. Dan rasanya minggu ini adalah minggu yang paling penuh. Hampir setiap hari akan ada quiz mahupun test. Perghhhh.. kalau semuaanya tak payah baca takpalah. Ni tak, semuanya kena fokus lebih. Huhu.

Ok, dah habis minggu nih. Lepas ni sibuk dengan poster dan presentation pulak. Hukhuk. Dan itu adalah satu sebab kenapa Alyaa masih tak tidur lagi waktu2 macam ni. Tengah berusaha nak siapkan draft poster. Yang satu dah siap, tinggal yang satu je lagi. Bekerja keras untuk assignment ini. Semoga masa nak print poster nanti, semuanya berjalan lancar. Amin~

So, rasanya nak share yang ni je. InsyaAllah, nanti ada kelapangan lagi, Alyaa akan update dari semasa ke semasa. ^____^


Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA