Saturday, February 4, 2012

..Lagu Yang Mengimbau Masa Dulu2..

Hai semua.. Update lagi sekali  selagi tak tidur. Hihi.

Okey, kali ni just nak share lagu2 yang banyak mengimbau kenangan masa dulu2. Ni semua member punya pasal lah. Tiba2 gi pasang lagu2 macam ni. Hihi.~ So, kita layan jelah.

BUNGA BAKAWALI BY ELLY MAZLEIN


CINTA TERSIMPUL RAPI BY ANIS SURAYA


USAH DITAMBAH BARA YANG TERSIMPAN BY ELLY MAZLEIN


KESILAPAN KEEGOANMU BY SITI NURHALIZA


MENGUSUNG RINDU BY SPIN


Okaylah setakat ni dulu. Nanti kang jadi berat pulak entry ni. Hihi. Nanti kalau ada lagi Alyaa buat yang Part 2 pulak. Hihi. Thanks Faizah sebab mengimbau kembali saat2 dulu. Haha~ 

p/s: Dengar lagu Mengusung Rindu by Spin tu tiba2 teringat arwah Achik Spin. Marilah sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah kepada arwah. Al-Fatihah~

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA