Saturday, February 4, 2012

Cinderella Blues~~

Assalamualaikum semua

Waa~~ Semua test dan quiz untuk minggu ini semua dah berjaya ditempuhi walaupun rasa macam terrible sangat-sangat. Huhu. Semuanya bermula pada hari Rabu iaitu quiz Microbiology dan speaking test BEL260. Untuk quiz Microb, usah ditanya. Memang sangat2 menyakitkan hati walaupun kami semua dibenarkan untuk jawab dalam pasangan. Dan resultnya sudah dapat dijangka iaitu....

#googleimages#
So, malas nak comment banyak2 sebab ianya makin menyakitkan hati. huhu~ Okey, move to speaking test BEL 260. Seriouslyy, that's very 'awesome'. Baek, itu tipu. Semuanya haru biru. Tension betul bila pikir pasal tu. Dan yang terakhir ialah test MAT 183 yang baru je buat malam tadi. Stresss giler. Jdi, taknak cerita. =p

Oh, nampaknya dah merapu terlebih-lebih ni dan dah lari dari tajuk. Act sebenarnya nak cerita tentang Cinderalla Blues, cerita yang baru je habis tengok tadi sebaik saja habis test. Haha. Saje je nak kongsi kat blog ni. Lagipun dah lama tak menaip kan. Hihi~ Erm, cerita ni bestlah bagi Alyaa. Boleh bagi 5 Bintang la sebab jalan cerita dia menarik. Klimaks pun cantikkk~ Susah dah nak cari cerita yang macam ni sekarang nih.  Erm, cerita ni pun bukanlah lama sangat. Haha~

Rasanya ramai kot dah tengok cerita nih and yes! Alyaa memang lambat sikit bab2 nak tengok cerita nih. Haha~ Biasanya sibuk study kan. Hihi. Erm, mula2 ingat nak taip sinopsis sikit. Tapi, rasanya better korang semua tengok sendiri la. Baru best kan. Tak syok kalau dengar cerita dulu. Haha~

sedutan cerekarama Cinderella Blues~
pelakon lelaki utama~
So, sampai sini dulu. Rasanya macam dah terlebih panjang je entry nih. Hihi. Selamat malam semuaaa. ^^

Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM