Tuesday, November 8, 2011

Segmen : Promote and Review Blog

Assalamualaikum semua.

Jumpa lagi hari ni. Hehe. Alhamdulillah, Alyaa semakin baik. Okey, harini Alyaa nak join satu segmen yang rasanya dah lama Alyaa tak join. So, tak berlengah masa lagi.. Jom kita ikut syarat2nya...

Sebelum itu, meh tengok banner segmen ni dan tuan punya segmen ni..


Okey, tuan segmen ni namanya Azreen. Dia ada tanya kenapa nak Azreen review dan promote blog ni. Sebabnya.....  Alyaa nak promote blog Alyaa lah. Haha. Yela sejak2 dah jadi student balik ni, dah tak dak masa nak blogwalking segala bagai. Huhu.. So, kena join segmen jelah. Hehe.. 

So, kepada sapa2 nak join, joinlah. Tarikh tutup: 12/11/2011.. Join jangan tak join. Tak susah pun nak  join segmen ni. Hehe.. 

Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA