Friday, July 22, 2011

King Berada Bersama Saya! ^-^

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Setelah menyiapkan assignment dan kerja segala bagai, barulah dapat mengupdate blog ni.. Hehe..

Kali ini, Nurul nak update pasal tajuk ini.

King Berada bersama Saya! ^-^



Hehe.. Korang rasakan, tajuk ni ade kaitan dengan something tak? Haha.. Xde maknanya..

Mase Nurul menaip entry ini, Nurul teringat kawan-kawan Nurul iaitu Anati dan Aiman.

Kalau ade mereka berdua, konfirm Nurul akan gelak besar punya kalau cite pasal bende ni. Hahahaha.

Tibe2 lak rase rindu nak balik Penang, huhu.. Xpe, xlame je lagi ni. Sedihnya... Nak cuti lagi!!

Oklah, berbalik kepada tajuk ini. 

Sebenarnya, Nurul nak cerita panjang pasal tajuk ini atas permintaan Anati, namun Nurul takut ade sesetengah blogger akan mengenali orang ini.

Haha, memang kantoi la macam ini.

Erm, sebabnya orang ini sangat dikenali ramai. Dia merupakan senior UiTM Pulau Pinang.

So, kepada Anati, mase kat Kolej nanti Nurul cerita k? Don't worry dear.. =)

Sebenarnya, Nurul meng'admire' abang senior ni mase minggu MDS lagi.. 

Hahaha.. Saje2 je nak admire abang ni. Tak de pape pun. Suke2 je.

Nurul suka tengok muka abang ni. Comel dan abang ni tinggi. 

Tinggi abang senior ni lebih kurang Faiz. Hehe.. Dua-dua comel..

Kalau ikutkan, nak je Nurul letak gambar abang tu kat sini. Tapi, tak payah la..

Taknak meng'kantoi'kan diri sendiri. Hehe.. 

Apa yang penting, hari ini Nurul rasa sangat-sangat happy dan boleh dikatakan hampir setiap masa Nurul senyum hari ini. Bahagia la katakan.

Kepada followers semua, Nurul pun bahagia jugak bila makin hari makin ramai follower. Walaupun sikit-sikit je naik.. Huhu.. Terima kasih followers ku! ^-^

Sekian.

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

1 comments:

Anati Tweety said...

wohohohoho!!!!
siyokk ar alyaa.. tido pun mesti senyum2..ehh, balik penang nnt jgn lupe cite pulak yekk.. hak3!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA