Tuesday, April 26, 2011

"Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana"

Assalamualaikum dan selamat malam semua.

Update lagi untuk join segmen dari Pembawa Wacana

Segmen kali ini dinamakan

"Segmen Review Dalam Review Bersama Pembawa Wacana"


Soalan yang dikemukakan:

Kenapa nak direview?

Sebab nak tahu tentang kelemahan dan kekurangan yang ada supaya senang kita nak perbaikinya. Walaupun kita tahu semua manusia tak sempurna, tapi sekurang-kurangnya kita dapat memperbaiki untuk menjadi ke arah kebaikan. Hehe.. Itu jelah yang Nurul rasa buat masa ni. Huhu..

Sekian..






Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

6 comments:

ciput_kechik said...

kalu sis...ayue datg terjah dari WACANA...

kite satu group laa...
jum singgah belog ayue...

http://duniabudaqkechik.blogspot.com

cpahniza said...

baru phm motif wacana wt segmen ni...jap g cpahniza review blog alyaa eh...kita satu group...xpndai ni tp try ja lah..hehe....

cpahniza said...

done..jgn marah tau..t review cpah lak eh...

http://kamoo-cpahniza.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama_26.html

Nurul Alyaa said...

@ciput_kechik

hai. selamat berkenalan. reviewlah blog ni yer! =)

Nurul Alyaa said...

@cpahniza

huhu.. saya pun baru paham cara review tuh. bagus jgak kan? hehe.

Nurul Alyaa said...

@cpahniza

hehe.. thanks yer. saya pun dah review yg awk pnya.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM