Saturday, April 2, 2011

Mari Main Game! =)

Jum Santai..
+copypaste+

Ha! jom kita tengok sikit apa maksud perkataan dalam tarikh lahir korang! ada maksud tau dalam setiap tarikh lahir korang! layan saja santai sikit? rilex-rilex.. hehe
WARNING: Anda DiIngaTkan Supaya TidaK Ketawa Hingga PeCah Rahang...O.O Segala KeJadian Yang Tidak DiIngini.........Tanggung Sendiri..wakakaXD

aHH...Too tired...to pLay games anymore>>>
1-Ambil ayat dari bulan korang lah
January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling

2-Ambil ayat dari hari lahir korang:
1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun
3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan:
1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan
4-Ambil ayat dari color yang korang suka:
putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang Coolio..
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku hot dan aku boleh buat
ungu-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku RM10
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

SilaLah kongsi Jawapan anda..:D



Jangan malu jangan segan sebab jawapan Nurul pun agak memalukan. Hahaha.. 

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

aNiss :):) said...

aku peluk kutu rayau di dalam jamban!!! hahaha:) lawak! lawak!

srikandi cinta said...

alyaaa, cantek sangat background bru awk neyh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA