Wednesday, April 13, 2011

Kecewa? Sedih? Agak Laa...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Update blog di malam hari. 

Kepada semua follower Nurul, sukacita dimaklumkan bahawa Nurul dah tukar nama blog ni.

Hehe.. Tapi, URL Blog still sama ja. Just tukar nama blog.

Mood sekarang ni, sangat-sangat sedih + frust + kecewa = X dapat KPLSPM.

Erm.. Tak nak cerita banyak-banyak sebab taknak sedih2 lagi.

Tapi, dalam masa yang sama, Nurul bersyukur jugak sebab xdapat KPLSPM ni sebab boleh nak teruskan course yang Nurul nak tu. 

But, parents nakkan Nurul jadi cikgu coz senang nak kerja. 

Apa-apa pun, rezeki masing-masing kan? Semoga rezeki Nurul lebih baik pas ni.. Amin~~

And lastly, Nurul harap sangat UPU xtolak Nurul punya 1st choice. InsyaAllah..

Sesungguhnya Allah sentiasa di sisi orang yang sabar.. 


Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

6 comments:

ain revival said...

rezeki ade d mane2 kan...")

chek siti wan kuncup said...

ye chubby memang menarik..
btw bukan rezeki awak kt KPLSPM mungkin rezeki awak kat tempat lain.. =)

syazwanizul said...

sabar k,mungkin bukan rezeki kali ini.yang pasti Allah tahu yang terbaik buat kita.setiap perkara yang berlaku pasti ada hikmahnya ^ ^ chill oke.

semoga nurul dapat course tu.amiin :)

Nurul Alyaa said...

@ain revival

betul tu. rezeki sy mngkn bukan ke arah ini. =)

Nurul Alyaa said...

@chek siti wan kuncup

hehe.. chubby mmg menarik + cmel. btw, thanks yer. sy dh bleh mnerimanya.. =)

Nurul Alyaa said...

@syazwanizul

betul tu. sy arap course yg sy nak tu rezeki sy. insyaAllah. amin. doa2kanlah yer.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA