Saturday, April 23, 2011

I Nak Masuk Bloglist Pooh

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Join bloglist lagi walaupun dalam keadaan tak sihat ni. Huhu.. Kali ini join bloglist Pooh lak. 

I Nak Masuk Bloglist Pooh


Tak ada apa yang Nurul nak komen blog ni. Lagipun, blog ni dah kemas tersusun dah. 

Layout pun bagus, tak sakit mata. 

Nurul suka jugak blog ni sebab Nurul minat sangat dengan pooh. 

Header Nurul yang dulu pun ada gambar pooh. Hehehe.. 

So, kira tuan punya blog ni satu geng dengan Nurul la sebab suka Pooh. Hehehe.. 

So, kepada sesiapa yang nak join bloglist pooh ni, sila tekan banner di atas. 

Tarikh tutup bloglist ni ialah pada 21 Mei 2011. Lambat lagi tuu.. 

Jom, sama-sama kita meriahkan bloglist beliau. 

Di samping dapat mengupkan traffic kita..

Sekian..


Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM