Wednesday, April 6, 2011

BLOG SAYA NAK POPULAR MACAM BLOG YUYU ZULAIKHA

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini ingat nak join satu segmen dari Kechik Itu Comel

First time nak join segmen dari Kechik Itu Comel

 BLOG SAYA NAK POPULAR MACAM BLOG ............

Sesiapa yang nak join segmen ni, klik banner di atas tu.

Jawab beberapa soalan dari Kechik Itu Comel.

a) Bilangan follower sekarang?

302 orang

b) Kenapa pilih blog itu? Apa yang best tentang blog dia? Dia dah follow blog korang?

Sebab blog dia best, menarik dan senang nak loading. Entri yang dihasilkan pun bagus. Setiap entri dia mesti ada gambar. Nurul suka gambar orang lidi yang Yuyu lukis. Lagi 1, Yuyu ni sangat sporting and relax je. Erm. Yuyu belum follow blog Nurul kot. Blog Nurul ni simple je.

c) Mana yang penting, follower ke pembaca setia?

Bagi Nurul, dua-dua penting. Tapi, kalau nak diikutkan pembaca setia lagi penting sebab mereka akan selalu singgah ke blog kita ni. Dah nama pun pembaca setia kan. Berbanding follower, tak semestinya semua yang follow blog kita tu akan masuk blog kita setiap hari kan? So, terpulang kepada blogger tu sendiri.

d) Apa yang best tentang blog ni?

Erm.. Entahlah. Blog ni simple je, Tak best sangat pun. Tapi, apa yang penting, kita kena jadi diri kita sendiri kan? Hehehehe..

e) Impian dalam dunia blog?

Semoga blog ni akan lebih ramai follower dan pembaca setia. Dan semoga blog ni lebih maju ke depan seiring dengan blog-blog yang lain. =) 

Berakhirlah soalan bermakna berakhirlah segmen ni. Kepada sesiapa yang nak join, cepat-cepat taw. Rugi tak join. Hahahha..

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

Nour Akmal said...

thanks join...

blog awk dh ade kat entry br sy..=)

Nurul Alyaa said...

owh.. oke2.. thanks.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY ALYAA IBRAHIM