Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Wah.. Letihnya, Baru ada masa nak update blog ni. Baru balik dari main bowling dari pukul 9.00 sampai 11.00 malam tadi. Menang 2 game je. Sedih gak.

Okeylah, kali ni nak update blog dengan segmen dari Ben Ashaari lagi. Seronok dapat join segmen Abg Ben ni.. =)


Kepada sesiapa yang nak join, klik banner di atas. 

Sekian..

Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

16 comments:

nick_riena said...

kasi gegar sama ini blog!!!

salam kenal ye...

dwaty said...

salam perkenalan... gegarkan blog ni!!!

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

umie mia said...

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

HajarRasdi [BdkKck] said...

KEBABBOMMM!!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Nurul Alyaa said...

@nick_riena

salam kenal dari saya juga! =)

Nurul Alyaa said...

@dwaty
meh2 kenal ngan saya. hehehe..=)

Nurul Alyaa said...

@cik riffa :)
bgus2. rjin2lah singgah sini.

Nurul Alyaa said...

@umie mia

hai. thnks sudi singgh sini. nnti sy gegarkan blog awk pulak.. =)

Nurul Alyaa said...

@Lulu caldina

teruskan usaha! anda pasti berjaya. hehehe. =)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Its Complicated

FIRDAUS HUSAIN said...

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/

GEGAR!!!

etiey.com© said...

salam kenal...

gegar dan follow!!!

www.etiey.com

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

*Peace Yo! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA