Saturday, January 29, 2011

Jom Jalan- Jalan..

asssalamualaikum dan salam sejahtera....


selamat malam semuanya yang sedang membaca entry ini..


ok, ingat tak yang nurul penah gtau yang nurul nak pergi Singapore kan?





hehe..


nampaknya semuanya akan jadi kenyataan tak lama lagi.


nurul akan bertolak ke Johor Bahru pada esok hari sebelah petangnya..


kalau ikutkan nurul akan bertolak pada pagi esok tapi memandangkan adik nurul yang arif tu kena pergi kelas tuisyen, so, rancangan diubah..


sampai di Johor, akan melawat Danga Bay.. nurul dah lama teringin nak pergi Danga Bay sebenarnya. sebab kawan2 kata best kat sana.


then, hari Ahad baru nurul akan bertolak ke Singapura around 0645am lepas subuh.


tak sabar rase di hati ni... lalalalalalalala...


*menyanyi dengan gumbira sekali.. =)


hope, vacation ni jadi best seperti mane vacation ke Kuching tahun lepas..


n hope semuanya berjalan lancar...


to all blogger, doakan nurul taw.. semoga selamat pergi n selmat sampai....


nurul kena rest cukup2 sebelum pergi nanti, takut2 terletih pulak.. hahaha....
Terima Kasih Daun Keladi. Kalau Sudi, Singgahlah Lagi.. =)

2 comments:

jaa Fahiza said...

woot..wot..eden dah sampai danga bay masa g kluang ritu..huhu..fes time.

anyway,akhirnya..dpt gak tengok singapore walaupon daripada seberang..huhu

NuRuL said...

haha.. aku nak gi Singapore.. hehe.. doakan la aku taw.. haha.. xsabaq nie.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT 2011/2012. ALL RIGHT RESERVED BY NURUL ALYAA